Vi söker bowlingvärd

Racketcentrum Sports & Business är en heltäckande anläggning som genom de tre delarna RC Bowl, RC Sport och RC Hotel erbjuder flera olika sporter, hotell och restaurang. Till RC Bowl söker vi nu en serviceinriktad och självgående bowlingvärd. Tjänsten är på heltid och innefattar dagar, kvällar och helger.

Arbetsuppgifter

RC Bowl är Jönköpings största bowlinghall med 20 banor. Arbetet i vår bowling innebär att du hjälper gäster med bokningar, säljer dryck och lättare mat/fika samt lagar lättare fel på banorna. Du kommer att jobba med våra olika koncept (discobowling, bowlingkalas, sportbowling med mera) och möta såväl privatpersoner, företag och sportbowlare. Arbetet kan tidvis vara intensivt med mycket gäster och därför är det viktigt att du kan hantera stress på ett bra sätt.

Du kommer också vara en del av vår servis och hjälpa till med servering samt stå i baren när behov finns.

Din profil

Du blir vårt ansikte utåt mot våra gäster vilket ställer höga krav på din sociala kompetens. Det är positivt om du har erfarenhet av serviceyrken.

Som bowlingvärd arbetar du både själv och i team beroende på situation. Det är viktigt att du är självgående, kan prioritera olika typer av arbetsuppgifter och lösa problem som uppstår.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete i bowlinghall, men det är viktigt att du är positiv, gillar att möta människor och vill lära dig nya saker. Första månaden kommer du att gå bredvid och bli upplärd.

Tillträde

Tjänsten har tillträde 1 maj 2022.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till makis@rcbowl.se.