Sportbowling

Vi har i dagsläget två klubbar som spelar aktivt seriespel på RC Bowl. Två av dessa har lag i division 1. De har dessutom lag i både division 3 och 6.

Läs mer om klubbarna på deras webbplatser:

 

Jönköpings Kägelklubb

JKK bildades 1942 och har ca 30 aktiva medlemmar.

Idag har JKK två 8-mannalag. Lagen spelar i division 1 Östra Götaland, division 3 Nordöstra Götaland och i division 6 Norra Småland/Blekinge (4-manna med handicap).

http://www.laget.se/JonkopingsKK

 

Huskvarna BK

Är en nyare klubb som bildades 2005. Från början hette man Arena BC, men bytte namn till Huskvarna BK.

De har 1 lag i division 3 Nordöstra Götaland.

http://hbk-bowling.se/

SCORING ONLINE

 

 

Välkommen till RC Bowl Proshop.

 

Vi är proffs på bowling och bowling-tillbehör för spelare på alla nivåer. Välkommen hit och få hjälp med allt du kan tänkas behöva, från skor och klot till klotväskor och ytbehandlingar.

 

För nyblivna bowlare erbjuder vi ett nybörjarpaket för 1595kr. I priset ingår klot, uppborrat och uppmätt så att det passar din hand perfekt, samt skor.

 

Vi har också möjlighet att beställa hem klot och andra produkter från marknadens bästa märken. På våra leverantörers hemsidor kan du leta upp vad du vill ha, se länkar nedan.

 

Är ni intresserade av att köpa och borra klot så kan ni kontakta Mikael Jäine som driver Fiskebacken bowling i Ulricehamn. Han kommer vara på plats i RC Bowl de flesta torsdagar från 16.00 och ha hand om detta.
Han kan nås på:
Tel. 0321-17500
bbm@fiskebacken-bowling.se

 

Bowltech Sverige AB
http://shop.bowltech.se/
VBS Bowling AB
https://secure.bowlwebshop.com/webshop/

Scoring online